Nyheter

1
2

Norreborgsvägen 55, 260 13 Sankt IBB Telefon: 0418-44 99 99

Backafallsbyn, med destilleriet Spirit of Hven, är kanske idag Vens största turistattraktion. Här kan du avnjuta whiskeyprovningar, 3 rättersmiddagar eller bara njuta av en drink i Loungen.

Östanliden 3, 260 13 Sankt IBB Telefon: 073-742 69 90

På ön Ven ligger vårt trevliga och fräscha B&B med tillgång till generösa sällskapsutrymmen vilket gör BO-VEN B&B också lämpat för mindre sällskap. Vid fint väder kan frukosten avnjutas i den lummiga trädgården.Lakan, handdukar, morgonrock, frukost och städning ingår.

Holken

Wollters väg 6, 260 13 Sankt IBB Telefon: 0418-724 66

ÖVERNATTNING & BOENDE HELA ÅRET CENTRALT PÅ VEN

Båda våra två annex – våra ”Holkar” – har öppna planlösningar med bäddsoffa/dubbelsäng i golvplan och sovloft.

Egen ingång, dusch, toalett och uteplats med grill. Den Lilla Holken har pentry och micro, den Stora Holken har komplett kök med spis/ugn.

Nära till det mesta: stränder, butiker, hamnar, golf, konst och restauranger.

Konstnärsgården Marielund

Marielundsvägen 38, 260 13 Sankt IbbTelefon: 0418-720 37

Rum & Frukost/B&B | Mysig rumsuthyrning i konstnärsgården Marielund.Här finner du även en lummig skulpturpark och kan även erbjuda målarskola.Frukost serveras i galleriets café.

Landsvägen 255, 260 13 Sankt IBB Telefon: 0418-724 14

Malvagården är ett litet, personligt Bed & Breakfast mitt på Ven inbäddat i en lummig omgivning med utsikt över böljande fält, Sankt Ibbs gamla kyrka och solnedgången och havet i väster.

Idealiskt för en skön semester på paradisdön i Öresund med nära till allt. Bad, golf, kultur, upplevelser, natur och trevliga restauranger och uteställen.

 

Vi erbjuder fräscha dubbelrum med dusch och toalett i korridoren.

En enklare frukost serveras och avnjutes bäst på den inglasade verandan. Som gäster har ni  möjlighet att nyttja kylskåp och kaffekokare. Lakan och handdukar samt städning ingår i priset.

Mildahns väg 29 260 13 Sankt Ibb Telefon: +46 70 5428110

Välkomna till Nova Harmonia ni hittar oss på den idylliska ön Ven i Öresund. Vi kan erbjuda ett rogivande boende i lantlig miljö. Boendet är inrymd i ett före detta stall/loge från förra sekelskiftet och är omsorgsfullt restaurerad.Det finns fyra rum med tvåbädds-,trebädds- och fyrbäddsrum som har gemensam toalett/dusch och ett handikappanpassat rum med egen toalett/dusch. Boende har tillgång till ett pentry i Galleriet.

Ven har den lantliga miljön som ger dig ro och avkoppling.

Gården ligger avskilt från allfarts vägen.

Kyrkvägen 5, 260 13 Sankt IBB Telefon: 0418-724 40

Krogen i Kröken är en viktig del av er upplevelse på Ven och Prästasvängen. Maten är robust och vällagad. Att vi älskar havets läckerheter är ganska naturligt, vi finns ju mitt i det! Matsalen är mysig och ombonad med en välförsedd bar. På vår underbara veranda njuter ni av mat, dryck och gudomliga solnedgångar över Öresund och Danmark. På innergården bjuder vi också på utomhusservering och trivsamt häng. Och missa inte vårt eget öl, Prästens Premium!

Landsvägen 193 260 13 S:t Ibb 0418-721 26

Mitt på den vackra ön Ven i Öresund ligger Turistgården. Nära till bad, nära till golfbanan, nära till naturen och granne med Tycho Brahe minnena.

 

Den charmiga huvudbyggnaden har anor från 1875 och kan utan tvekan utnämnas till Vens vackraste. I restaurangen - där vi naturligtvis har fullständiga rättigheter - tillagar vi mat med det bästa av vad ön har att erbjuda i råvaror. Från den goda husmanskosten till den Ven-inspirerade A la carte menyn. I de bekvämt inredda rummen får du en sedan en skön natts sömn efter en härlig dag på pärlan i Öresund.

Husviksvägen, 260 13 Sankt IBB Telefon: 0418-725 50

Vens Camping & Stugby drivs sedan 1990 av familjen Ljungqvist och är en liten tält- och stugcamping. Säsongen sträcker sig från den 16 april till den 30 september.

Kostnaden för tält är från 260:-/natt beroende på hur stort tältet är. I priset ingår möjligheterna till dusch och toalett i separat dam och herravdelning, samt tillgång till gemensamt kök. 
Observera att reservation inte behöver göras, då det alltid finns plats.

Campingen bedrivs som en familjecamping med mycket lugn och ro och endast som tältcamping, 

Vens Vandrarhem

Hakenstigen 19, 260 13 Sankt IBB Telefon: 0418-725 55

VÄLKOMMEN TILL ETT AV SVERIGES VACKRAST BELÄGNA VANDRARHEM

Vens vandrarhem ligger på ön Ven, mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark.

Till vandrarhemmet som drivs av familjen Weberg tar ni er till fots via Hakenstigen, som slingrar sig runt Vens nordöstra strandremsa.

Promenaden från Bäckvikens småbåtshamn, dit passagerarbåtar angör från fastlandet tar endast två minuter.
Vandrarhemmet erbjuder 15 rum, med totalt 47 bäddar, fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum.

NI ÄR VÄLKOMNA TILL OSS ÅRET RUNT!

Please reload